Správy:

  • 1
  • 2
  • 3

HP BUSINESS PARTNER

Sme HP Partner a už niekoľko rokov dodávame špičkový počítačový hardware od spoločnosti Hewlett Packard. V našej ponuke nájdete:

Servery HP 

Dodávame servery v prevední rack alebo tower. Konfigurácia servera na základe požiadaviek odberateľa. Vieme poradiť s konfiguráciou servera podľa požiadavky na využívanie File server, SQL seerve, web server. Ak potrebujete virtualizovať, môžete sa tiež na nás obrátiť. Samozrejmosťou je ponuka inštalácie a konfigurácie operačného systému, prípadne umiestnenie Vášho servera v našej serverovni.

Počítače HP desktop

Podľa Vášho želania Vám poradíme a vyberieme, aký počítač budete potrebovať pre svoju prácu. Dlhoročné skúsenosti s predajom počítačovej techniky a zároveň znalosti v oblasti software nám umožňujú vybrať pre zákazníka počítač, ktorý mu vyhovuje a zároveň je jeho cena prijateľná. Samozrejmosťou je predĺžená záruka na produkty HP. V prípade záujmu je možné výpočtovú techniku dodať formou leasingu v spolupráci s Grenke leasing.

 

All-In-One počítače

V ponuke spoločnosti HP sú aj počítače All-In-One, kde je komleptný hardware umiestnený v jednom celku s monitorom. Tieto varianty počítačov sú vhodné pre rôzne aplikácie, naša spoločnosť ich dodáva najmä ako registračné pokladnice spolu s fiškálnymi tlačiarňami s modulom Pegas FM06. Využite dotykovej obrazovky takejto registračnej pokladnice je hlavne v stravovacích prevádzkach.

 

Tlačiarne

  

V ponuke je široký sortiment tlačiarní laserových, atramentových a multifunkčných zariadení. K všetkým typom dodávame samozrejme originálny spotrebný materiál. Tonery, atramentové náplne, náhradné válce. Jednotlivé modely tlačiarní od spoločnosti HP (farebné, čiernobiele, laser, atrament ...) poznáme a opäť vieme poradiť, aká tlačiareň bude vhodná pre Vašu firmu, prípadne pre súkromné používanie.

 

 

 

                   Notebook-y

 

Široká škála notebook-ov spoločnosti HP je tiež k dispozícii pre našich zákazníkov. Od netbook-ov, ultrabook-ov, klasických notebook-ov, pre business, pre hry, alebo pre multimediálne použitie.

image
 

HP Business Partner

Dodávame kvalitný HW od firmy Hewlett Packard. Tiež spotrebný materiál 

Viac ...

 

image
 

Autorised Installer

Certikát, ktorý nás oprávňuje poskytovať až 25 ročnú záruku na inštaláciu

Viac...

image
 

Leasing techniky

 S Grenke Leasing Vám zabezpečíme leasing výpočtovej techniky a software u nás vo firme

Viac...

image
 

Správa budovy

V softwarovej oblasti spolupracujeme so spoločnosťou zabezpečujúcou správu budov.

Viac ...